Maisemaa

Maisemaa

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Lämmintä ja aurinkoa...

On mukava, että tulee kesä ja on lämmintä, mutta meidän treeneihin kuumuudella on latistava vaikutus. Neron vireys ja keskittyminen kärsii kuumuudesta. Onhan sillä tietysti melkoinen karvapeite, että ei siis ole ihme, jos kuumuus ahdistaa. Pitää alkaa miettimään keinoja, joilla koiran oloa voisi helpottaa sellaisina päivinä kun lämpötila kohoaa hellelukemiin ja pitäisi mennä treeneihin.
Eilen oli aika lämmin keli pitkästä aikaa ja lämpöön totuttelu siis vaatii hieman aikaa. Meillä oli treenit Kuopiohallinkentällä. Aluksi tehtiin yhtäaikaa kaikkien koirien kanssa maahamenoja. Tavoitteena oli nopea maahanmeno. Saatiin muutama ihan onnistunut nopea suoritus, mutta vielä on treenattavaa.
Seuraavaksi tehtiin koko porukalla piirissä ohituksia ja seuraamista. Meni ihan yllättävän hyvin. Jonkin verran käytin nakkipalkkaa vaikeissa ohituksissa, mutta häiriökestävyys on kuitenkin parantunut ihan huimasti verrattuna esim. viime syksyyn.
Yksilötreeneissä otettiin muutamia luoksetuloja ja pikkuisen seuraamispätkiä. Tehtiin myös muutama liikkeestä seisominen. Liikkeestä seisomisessa käytin paljon käsiapuja, että pysähtyminen olisi napakka.
Meidän treeniporukka on kyllä mukava! Taas sai lähteä treeneistä kotiin hymy huulilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti