Maisemaa

Maisemaa

torstai 26. toukokuuta 2011

Kuopiohallin kentällä

Tiistaitreenit olikin tällä viikolla sitten Kuopiohallin kentällä. Nerolla olikin lähes viikon täydellinen treenitauko takana ja tuntui todella mukavalta päästä tokoilemaan. Nerollakin tuntui olevan intoa ja motivaatiota vaikka muille jakaa. Itselläni oli varma ja hyvä tunne.
Tehtiin ruutua ja luoksetuloja. Nero tietää, että ruutuun pitää jäädä, mutta pysähtymiskäskyä pitää vahvistaa niin, että pysähdys tapahtuu heti. Käskyn jälkeen Nero tahtoo vähän töpötellä. :D Ruutu on selkeästi yksi Neron lempiliikkeistä, koska siinä saa mennä vauhdilla.
Luoksetuloja otettiin aika pitkältä matkalta ja vauhti kasvoi melkoiseksi. Nero tekikin melkoisen lenkin selän takana, koska vauhti oli kova. Tarkoituksella halusin treenata sellaisia liikkeitä, joissa koira saa käyttää vauhtia ja jotka ovat koirasta hauskoja.
Nero ei paljoa välittänyt häiriöistä kentällä. Toisella puolella kenttää treenasi toinen koiraporukka ja Nero ei kiinnittänyt niihin mitään huomiota. Muutkaan häiriöt eivät kiinnostaneet, vaan työmotivaatio oli korkea. Mahtava tunne! Oli hienoa huomata, että minun kanssa tekeminen oli Nerosta hauskaa. Palloleikit on selvästi auttaneet motivoinnissa. Aion jatkaa samalla linjalla eli aloitan treenit aina pallon kanssa leikkimisellä ja käytän paljon pallopalkkaa. Minäkin opin koko ajan lisää omasta koirastani ja siitä, mikä sitä innostaa ja motivoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti