Maisemaa

Maisemaa

lauantai 7. toukokuuta 2011

Ensimmäinen virallinen tokokoe

Tänään me sitten tehtiin se, että korkattiin viralliset kokeet alokasluokassa. :) Aamu meni jännittäessä. Maha oli kipeänä ja muutenkin olo tuntui huonolta. Minulle ei maistunut aamulla mikään ruokakaan.
Kuitenkin lähdettiin ajelemaan Varkauteen kokeisiin ja matkalla napattiin kyytiin Sara ja Demi.
Kokeet pidettiin ulkokentällä, mikä jo sinänsä aiheutti tietynlaista jännitystä, koska häiriöitä on ulkona enemmän. Alokasluokan koirakoita oli 11.
Nero käyttäytyi alkuun kentän laidalla levottomasti ja oli hieman ääntelyherkkä. Minä otin kentän laidalla pientä kontaktitreeniä ja paikkamakuuta. Ehkä Nero sitten pääsi vireseen koska kehässä se jaksoi työskennellä hyvin. Jopa paremmin kuin osasin odottaa. :D Tuomarina oli Mauri Pehkonen, joka vaikutti todella mukavalta ja leppoisalta mieheltä. Antoi jonkin verran vinkkejäkin kaikille alokasluokan koirakoille.
Me saatiin Neron kanssa aikaan seuraavanlainen rivi:

Luoksepäästävyys                               10
Paikalla makaaminen                           10
Seuraaminen kytkettynä                        9
Seuraaminen taluttimetta                        8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä   9
Luoksetulo                                            9
Seisominen seuraamisen yhteydessä       6  
Estehyppy                                             0
Kokonaisvaikutelma                              8

155 pistettä eli kakkostulos ja sillä tuli alokasluokan kakkoseksi. Täytyy sanoa, että olen todella onnellinen ja ylpeä tästä päivästä. Voitin oman jännitykseni ja kaiken lisäksi minulla on aika hieno koira! Tuomari sanoikin, että paikkamakuu oli täydellinen ja että ykköstulos oli niin pienestä kiinni. Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti