Maisemaa

Maisemaa

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Pieniä edistysaskelia

Niin kuin otsikkokin kertoo, niin tänään koin oikean työvoiton. Neron seuraaminen oli ottanut aimo harppauksen parempaan suuntaan. Otin seuraamistreeniä pienissä pätkissä metsälenkin päätteeksi ja tuntui kyllä aika mahtavalta, kun seuraamispaikka oli parantunut ja kontakti oli taas kohentunut takapakkien jälkeen. :) Taaksepäin palaaminen ei ollut siis turhaa, vaan auttoi minua itseäni huomaamaan virheeni.
Treenasin myös käännöksiä ja niissä huomasi heti, että seuraamisen parantuminen vaikutti myös käännösten paranemiseen.
Luoksetulotkin meni hienosti. Oikeastaan yllätyin, että Nero tuli suoraan kauniiseen perusasentoon, koska siinäkin meillä on ollut viime aikoina jonkin verran ongelmia. Joko Nero on tehnyt liian suuren lenkin minun takana tai perusasento on jäänyt vinoksi ja väljäksi. Tuli ihan mieleen, että mitä minä tein tänään niin erilailla kuin muutamana aikaisempana kertana, että kaikki tuntui vaan loksahtavan paikalleen.
Liikkeestä seisominen sujui jo hieman paremmin kuin aiemmin, mutta se ei ole vielä lähellekään hyvä. Nero pysähtyy, mutta epävarmasti. Pitää vaan edelleen vahvistaa pysähtymistä.
Liikkeestä maahanmeno on aika varma liike, koska Nero menee yleensä aina maahan käskystä. Ainoa probleema on maahanmenon hitaus. Tosin tänään tuli muutama tosi napakka maahanmeno, joista Nero saikin oikein superpalkan.
Kyllä tämä taas tästä. Päivän treenit olivat tosi innostavat ja antoivat taas positiivisia kokemuksia. Meillä oli Neron kanssa hauskaa yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti