Maisemaa

Maisemaa

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Se oli tiistai ja treenit

Eiliset treenit meni jo huomattavasti paremmin kuin viikko sitten. Seuraamisessa on tapahtunut edistymistä ihan hyvin, joten työ on tuottanut tulosta. Harjoiteltiin käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Oikealle kääntyminen on selkeästi vaikeampi, koska kontakti tippuu lähes aina oikealle käännyttäessä. Vasemmalle käännökset sujuvat paremmin.
Tehtiin myös häiriötreeniä. Nero oli perusasennossa minun vierellä ja Tarja teki erilaisia häiriöitä meidän lähellä. Palkkasin Neroa kontaktin pysymisestä. Yllätyin siitä miten hyvin kontakti loppujen lopuksi pysyi. Kyllähän Nero alkuun vilkaisi jokaista häiriöääntä, mutta pian se alkoi huomata, että emäntä ei tykkää, jos kontakti herpaantuu. Olin oikein tyytyväinen häiriötreeniin.
Liikkeestä seisominen on näköjään meidän vakio treenauksen aihe. Eilenkin harjoiteltiin sitä käsiapua käyttäen. Pitää ottaa käyttöön myös pallonheitot satunnaisesti, että pysähtyminen vahvistuu. Hiontaa ja hiontaa...
Nopeita maahanmenoja on taas treenattava. Maahanmeno on vieläkin liian hidasta, vaikkakin varmaa. Pitää saada lisää nopeutta, joten treenataan taas yksinkertaista maahanmenoa.
Taas tuli roppakaupalla uusia vinkkejä ja ohjeita. Kelikin oli koiralle sopiva, kun lämpötila oli  +10 ja vettä tihuutteli. Nerolle on mukavampaa treenata sateessa kuin helteessä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti