Maisemaa

Maisemaa

torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesämieli, pitkä kieli :D

Oltiin taas tiistaitreeneissä Kuopiohallin kentällä ja keli oli mitä kesäisin. Nerolla oli ihan selkeästi alkanut kesäloma, koska sen keskittyminen oli kaikkea muuta kuin hyvää. Kaikki liikkeet se teki, mutta suoritukset olivat vähän niin ja näin. Nerolla oli kuuma ja sen kieli roikkui melkein maassa asti. Katse oli haaveileva  eikä korvatkaan tuntuneet aina olevan ihan kuulolla.
Seuraamista piti ottaa ihan parin askeleen pätkissä, koska kontakti rakoili. Luoksetuloja tehtiin todella lyhyeltä matkalta, että onnistumisprosentti olisi mahdollisimman suuri. Voisin melkein sanoa, että jos Nero osaisi puhua, niin se olisi sanonut haluavansa hellehatun ja kylmän drinkin. :D Tämä alkukesä taitaa mennä lämpöön totutellessa, mutta pitää tehdä lyhyitä treenejä ettei kuumuus vie voimia koiralta.
Paikkamakuu meni onneksi lähes täydellisesti. Nero taisi ajatella paikkamakuuta enemmänkin palkintona kuin suorituksena, koska sai maata varjossa viileä hiekka mahan alla. :D
No, opin minä ainakin sen, että lelupalkkaus on hyvä asia kunhan opettelen heittämään palkan oikeaan suuntaan. Neron edistäminen seuraamisessa johtuu todennäköisesti minun palkkaamisesta eli heitän lelun väärään suuntaan. Nyt minun täytyy treenata omia heittojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti