Maisemaa

Maisemaa

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Viikonlopun touhuiluja

Mitäs sitä onkaan tullut puuhasteltua viikonlopun aikana Neron kanssa. Ollaan ainakin treenattu polkupyörän vierellä hölkkäämistä. Tehtiin perjantaina lyhyt pyörälenkki koulun pihassa ja tänään sitten jo pikkuisen pitempi lenkki laskettelurinteiden alapuolella. Nero ei oikein ole innostunut polkupyörän vierellä hölkyttelystä, mutta minä aion treenata sitä pikkuhiljaa pienillä lenkeillä.
Jonkin verran ollaan tokoiltukin. Tänään onkin ollut sopivan viileä ilma, että Nero jaksoi keskittyä liikkeisiin täysipainoisesti. Keskityin pääasiassa seuraamiseeen, koska se on ottanut jonkin verran takapakkia. Huomasin, että takapalkka toimi kaikkein parhaiten, kun yritin korjata Neron seuraamispaikkaa. Edistäminen väheni huomattavasti. Piti tehdä kuitenkin ihan lyhyttä seuraamispätkää, että sain korjattua paikkaa.
Lelupalkan kanssa tehtiin sitten liikkeestä seisomisia. Otin aika helpotettuja versioita, koska Nero ottaa edelleen askeleen tai pari. Minä joudun jauhamaan tuon liikkeestä seisomisen kanssa varmaan kauan, mutta ei minulla ole kiire minnekään. Kesän aikana en aio osallistua tokokokeisiin, vaan hion liikkeitä pikkuhiljaa ja menen sitten syksyllä seuraavan kerran. Jos nyt joku sopiva möllikoe sattuu kesälle, niin saatan käydä, mutta en aio suunnitella vielä mitään.
Tänään tein myös lyhyen makkarajäljen Nerolle. Edellisestä kerrasta taitaakin olla jo muutama viikko. Hitsi, kun tuo aika menee kesällä niin nopeasti. Makkarajäljen tekeminen on kuitenkin niin helppoa, että voisin yrittää tehdä sitäkin useammin. Nerohan tykkää, kun saa käyttää nenäänsä, vaikka ei olekaan mikään suuri vainukoira. Kai se on se koiran luontainen tarve käyttää nenäänsä, mikä innostaa Neroakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti