Maisemaa

Maisemaa

perjantai 19. elokuuta 2011

Luokkatreenien kuvaus ja analysointi

Tiistaina meillä oli oman ryhmän kanssa luokkatreenien videokuvaus. Kaikki oman luokan liikkeet tehtiin samalla tavalla kuin oltaisiin oltu oikeissa kokeissa. Vaikka paikalla oli vain oman ryhmän jäsenet, niin silti meinasi iskeä "kamerajännitys" . Virittelin Neron ennen suoritusta lelulla oikeaan mielialaan. Varsinaisen luokan tein ilman palkkaa. Tosin liikkeiden välissä kehuin Neroa ja taputin hieman kaulalle. Nero jaksoi tehdä koko luokan hyvin ja ihan motivoituneesti. Oli ihan mukava tunne kun sai luokan tehtyä ja koira jaksoi olla innostunut.
Eilen eli torstaina oltiin sitten Tarjan luona koko ryhmä ja käytiin kaikkien videot läpi. Olin oikeastaan aika hämmästynyt, että miten hyvin me ollaankaan edistytty. Seuraamispaikka on parantunut ja vaikka Neron katse välillä haahuilikin, niin se kuitenkin seurasi minua hyvin. Juoksuosuudessa se hieman edisti. Käännökset meni ihan nätisti. Joku perusasento oli hieman vino.
Luoksetulossa Nero ei heittänyt isoa lenkkiä selän takana. Hieman vino perusasento.
Liikkestä maahanmeno oli hyvä ja jopa hieman nopeampi kuin tavallisesti.
Liikkeestä seisominen oli sellainen liike, josta olin varma, että Nero otti useita askeleita käskyn jälkeen, mutta olinkin väärässä. Nero otti vain pari lyhyttä askelta etujaloilla. Tämä oli minulle positiivinen yllätys. Meni siis paremmin kuin odotin. Videokuva ei valehtele. :D
Hyppy meni muuten ihan hyvin, mutta Nero meinasi tepastella pysäytyksen jälkeen ja jä muutenkin hieman liian lähelle estettä. Nyt pitää treenata hypyn pysätystä ja sitä, että Nero hyppäisi hieman kauemmaksi esteestä. Hyppy itsessään oli hyvä ja nopea.
Videolla tuli siis esille paljon hyvää. Nyt tiedän, että olemme oppineet jotain. On meillä paljon hiottavaakin, mutta liikkeet kuitenkin jo osataan. Keskusteltiin myös mm. Neron ääntelystä. Nero ei ääntele liikkeiden aikana ollenkaan, mutta luokkatreenissä haukahti ennen hyppyä. Minun pitää varmaan aloittaa tehokuuri ääntelyn kanssa.
Nyt pitäisi tehdä sitten treenisuunnitelma ja ottaa tavoitteksi joku koepaikka. Kovasti haluaisin jo mennä seuraaviin kokeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti