Maisemaa

Maisemaa

tiistai 20. syyskuuta 2011

Hyppy-rengas-putki

Sunnuntaina oli agitreenien vuoro. Aluksi kokeiltiin keppien pujottelua verkkojen avulla. Jokainen koira kokeili vuorollaan, että millä tasolla mennään. Nero ei ole mennyt keppejä muutamaa kokeilua lukuunottamatta, joten verkkojen avulla treenaaminen sopii meille oikein hyvin.
Keppien jälkeen saatiinkin kokeilla kolmea estettä siten, että ensin mentiin jokainen este yksittäin ja sitten yhdisteltiin kaksi estettä ja lopulta kaikki kolme. Oli kyllä hauskaa ja lämmin tuli. Ensin oli hyppy, sitten rengas ja lopuksi vielä putki. Nero oli huiman nopea. Meidän kouluttajakin sanoi, että on hyvä vauhti. Minä jäin jo toisella esteellä auttamattomasti jälkeen. Ei auttanut muu kuin huutaa Nerolle käsky "PUTKEEN" ja sinne se sitten sujahtikin. :D Nero suorastaan rakastaa vauhtia ja esteitä. Nyt vaan pitää saada opetettua rauhoittumista ennen esteille menoa. Nero ei tarvitse juurikaan palkkaa agi-esteillä. Namit on oikeastaan turhia, mutta lelu kiinnostaa hieman. Esteet toimivat itsessään huippupalkkana.
Kotona pitää nyt treenata keppien välistä menoa. Eli laitetaan kaksi keppiä maahan pystyyn 60 sentin väli toisistaan ja palkataan koiraa kun se menee keppien välistä. Yhdistetään keppien  välistä menoon mukava mielikuva. Toinen treenattava asia on odottaminen ja maltti eli koira pitää saada pysymään paikallaan esteen takana. Tästä tämä lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti