Maisemaa

Maisemaa

tiistai 28. elokuuta 2012

Nero kävi reissussa

Kaikki päivityksen kuvat on ottanut Tuire Finska-Koponen, Porvoossa 26.8.2012
 
Nero kävi Tuiren ja Elinan kanssa 26.8.2012 järjestetyssä Aussie Openissa Porvoossa. Menestystä ei tullut punaisissa uroksissa, mutta reissu oli Nerolle oikein opettavainen kokemus. Herra oli käyttäytynyt hienosti koko matkan, vaikka matkaseurana autossa oli kolme muutakin aussieta: Rico, Minttu ja Pipsa. Oli hienoa huomata, että Nero sopeutuu ja sen pää kestää. Se ei muutenkaan turhaa räyhää tai pönkitä egoaan. Tuire otti todella upeita kuvia Nerosta. Vaikka Nero ei pärjännyt USA:laisen tuomarin Marteen Waltersin tuomaroimassa näyttelyssä, niin omasta mielestäni Nerppa on vaan niin ihana ukkeli. :D Minua harmittaa vaan se, että tuo tuomari ei antanut mitään kunnollista arvostelua kenellekään. Neronkin arvostelu oli kaksi lauseinen ja se meni näin: "  Slightly taller than should. Nice front movement. "  Olisi ollut tosi mukava saada arviota muustakin.


Naamakuvaa
 
"Elina, sä oot ihana!"
 
Poseerausta
 
Tarkkaavainen katse
 

Kaunista juoksua


 
Sillä aikaa kun Nero oli reissussa, käytiin me Duminan kanssa sienimetsällä ja saatiinkin muutama litra suppilovahveroita. Tein Dumikselle myös aika pitkän jäljen. Neiti alkaa kehittyä haisteluhommissa. :D

Eilen oli viimeiset agitreenit kesäryhmän kanssa. Nero on kuulema kehittynyt paljon alkukesästä. Puomi meni todella kauniisti hyppyesteiden jatkona. Myös keppien loppupäähän sain taas uusia vinkkejä, joita kokeilinkin. Jatkossa aloitankin keppien treenaamisen aluksi loppupäästä. Teen alkuun muutaman keppivälin lopusta ja sitten vasta koko 12-kepin sarjan. Muistuttelen siis viimeisestä keppivälistä.
Ensi viikolla alkaa hallitreenit sekä tokossa että agissa. Toko siirtyy keskiviikkoiltaan ja agi sunnuntai-iltaan. Ihan mukava, kun ei ole peräkkäisinä iltoina. Nyt syksyn aikana yritän torhistautua ja kannustan itseäni käymään jonkun ylimääräisen kurssin vaikka ACE:lla. Dumiksellekin voisi tehdä hyvää aloittaa agility. Talvikaudeksi otan taas hallin avaimen ja käyn omatoimitreenaamassa aina kun ennätän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti