Maisemaa

Maisemaa

perjantai 14. lokakuuta 2011

Naksu ja maksu

Maanantaisen luennon jälkeen olen naksutellut Duminalle enemmän ja vähemmän. Tiistaina pidin ihan kunnon naksuttelutuokion. Muistin kyllä pitää taukoja välillä. Dumina tietää mitä seuraa kun kuuluu naksu, siitä tulee heti maksu eli nami. :D Keskiviikkona naksuttelin taas ja otin mukaan kosketusalustan opettelun. Tosi nopeasti Dumis hoksasi, että mistä se palkka tulee. Tassut rupesivat lopulta viuhtomaan aika nopeaan tahtiin kosketusalustalla.
Keskiviikkona treenattiin Neron kanssa tokojuttuja. Tehtiin seuraamisharjoituksia lyhyinä pätkinä. Tein myös paljon käännöksiä ja äkkipysähdyksiä, että Nero muistaisi seuraamispaikan. Toinen tärkeä treenin kohde oli liikkeestä seisominen. Tämä meni yllättäen tosi hyvin, vaikka sen kanssa on ollut aina vähän hankaluuksia. Nero oli jotenkin ihan täpinöissään ja siitä näki, että se nautti tekemisestä. Minusta tuntuu, että Nerolla innostus yhteiseen tekemiseen vaan kasvaa sitä mukaa kun ikää tulee lisää.
Ensi viikon olen lomalla ja aionkin käyttää enemmän aikaa koirien kanssa treenailuun ja muutenkin kaikenlaiseen ulkoiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti