Maisemaa

Maisemaa

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Hukka-Hallilla

Tänään käytiin pienellä kaveriporukalla Hukka-Hallilla treenailemassa tokoa ja agilityä. Mukavaa oli! Yhdessä tehtiin paikallaolo, mutta muuten jokainen treenasi omia juttujaan. Neron kanssa tehtiin tokossa luoksetuloa, seuraamista, maahanmenoja ja liikkeestä pysähtymisiä. Muutamia hienoja hyppyjäkin treenattiin. Seuraamista otin sekä hihnassa että ilman. Tein siksak-kävelyä ja käännöksiä. Omasta mielestäni kontakti paranee koko ajan, vaikka se ei täydellistä olekaan.
Luoksetuloja tein namin kanssa, että Nero tuli suoraan oikeaan paikkaan eikä tehnyt minun takana kaarrosta.
Jäävissä liikkeissä käytin paljon palkkana palloa, koska se on Nerolle SUPERpalkka. Maahanmeno on jokseenkin hidasta, mutta tällä hetkellä on tärkeitä se MAAHANmeno. Liikkeestä pysähtymisessä on tapahtunut edistymistä. Kiinnitin myös erityistä huomiota omaan kehonkieleen eli en hidastellut tai katsonut koiraan jäävissä liikkeissä. Hyvä minä! :D
Agility-esteiden treenaaminen on Nerolle jo itsessään palkkaa. Putkeen meneminen on siitä huippumukavaa samoin kaikki hyppyesteet on kivoja. Pussiinkin meneminen onnistuu ongelmitta. Mitään pitempiä ratoja me ei tehdä, vaan parin kolmen esteen helppoja sarjoja. Olisi kiva päästä agilityn alkeiskurssille, että oppisin ohjaamaan koiraa paremmin. Tällä hetkellä agility on vaan sellainen satunnaisesti tapahtuva kiva juttu, josta Nero tykkää kyllä kovasti. Toisaalta Nero on sellainen koira, että se tykkää kaikesta yhteisestä touhuamisesta.
Lopuksi on pakko sanoa, että paikallaolossa Nero oli oikeastaan aika mahtava. Toisella puolella haukahteli koira ja toisella puolella nousi koira seisomaan, mutta Nero pysyi paikallaan. Olen aika ylpeä siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti