Maisemaa

Maisemaa

maanantai 14. marraskuuta 2011

Päivät kuluvat liian äkkiä

En olekaan ehtinyt kirjoittamaan tänne pitkään aikaan. Aika menee vaan niin nopeasti. Olen touhunnut koirien kanssa normaaliin malliin. Neron kanssa jäi yksi tiistain tokovuoro välistä minun työhommien takia ja yksi sunnuntain agivuoro Neron vatsaoireiden vuoksi, mutta muuten ollaan treenattu ihan säännöllisesti. Tokossa ollaan vihdoin ja viimein saatu liikkeestä seisominen ja hypyn "seis" mallilleen eli edistystä on tapahtunut. Olen katsellut koekalenteria sillä mallilla, että tammikuussa mennään kokeisiin. Ensi vuoden keväällä onkin aika paljon tokokokeita tässä lähiseuduilla, joten ainakaan välimatkoihin en voi vedota. :D
Agilityssä ollaan ihan yhtä solmussa kuin alussakin. Minä opettelen ohjauskuvioita, jotka tuntuvat tosi vaikeilta. Neron kuumumista agissa ehkäistään nyt leluttomuudella eli vaan makkarapalkkaa. Aion myös käyttää "häkkihuilaamista" eli JOS Nero kuumuu liikaa, niin laitan sen hetkeksi häkkiin huilaamaan. Eilen ei onneksi tarvinnut käyttää häkkihuilaamista, vaan Nero jaksoi keskittyä kohtalaisen hyvin. :)
Dumiksen kanssa ollaan treenattu muutamia kivoja temppuja, mutta myös ihan tarpeellisiakin asioita kuten esim. kosketusalusta ja kosketuskeppi. Dumis osaa tehdä kahdeksikon jalkojen välistä ja seurata hienosti jalkojen välissä. Osaa tytteli paljon muutakin, mutta varsinkin tuo jalkojen välissä seuraaminen tuntuu olevan aika vahvana. :D Dumis on sellainen ilopilleri, että ei mene päivääkään etten saisi hymyillä sille ja sen tekemisille.
Tässäpä nyt pikainen päivitys meidän touhuista. Minusta on mukavaa kun on kaksi koiraa elämässä, mutta täytyy myöntää, että kahden koirat treenaaminen vaatii sen verran enemmän aikaa ettei aina ennätä blogia päivittämään juuri silloin kun asiat on tuoreena mielessä. Siispä kirjoittelen silloin kun ennätän. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti