Maisemaa

Maisemaa

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Mitäs sitä tulikaan tehtyä kesälomalla...

Nyt on pakko myöntää, että aikaa on vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta ihan luvattoman paljon. Kesäloma vaan vei ihan mennessään eikä aikaa ja innostusta ollut kirjoitella blogiin, koska kaiket pivät ja illat on menneet ulkona touhutessa.
Kesäkuun 20. päivä kokoonnuimme muutamien koiraihmisten kanssa Tervoon Saran luo. Tapaamisella ei ollut sen suurempaa tavoitetta kunhan vaan saadaan rupatella ja koirat saa juosta ja peuhata yhdessä. Mukavaa oli. Tässäpä muutama kuva Nerosta ja koirakavereista.
Takarivissä: Soma, Nero, Wiljo, Nico
Eturivissä: Sulo, Demi, Jato, Jiro, Tala, Pipsa




 Kuten kuvista näkee, että koiratkin osasivat nauttia kaltaisestaan seurasta. Pakko kyllä sanoa, että Sara on ihan mahdottoman hyvä kakkujen leipoja, eikä pitsaakaan voi moittia. Kiitos Sara!

23.6. meille tuli perheenlisäystä eli meille muutti pieni musta-valkoinen aussietyttönen. Duminassa on poweria enemmän kuin pienessä kylässä. Sisua ja kestävyyttä on eikä isommillekaan koirille anneta periksi ihan helpolla. Ajan kanssa sitten katsellaan, että mitä neidin kanssa aletaan harrastamaan, mutta ainakin tokoillaan. Jonkin verran kiinnostaisi jäljen opettelu, koska Dumina osaa käyttää nenäänsä.


                                          Dumina 4 kk

Kesäloman aikana tokon treenaaminen on jäänyt hiukan vähemmälle, mutta nyt on palattava taas arkeen ja otettava itseään niskasta kiinni. Tavoitteena olisi mennä edes yhteen tokokokeeseen syksyllä. Katsotaan nyt, että saadaanko hyppy kuntoon. Jos hyppyä ei saada treenattua, niin ei kannata kokeisiinka mennä harjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti