Maisemaa

Maisemaa

torstai 6. marraskuuta 2014

Tokotuulahduksia

Dumiksen möllitokon palkintokuva

Dumis kävi ensimmäisissä möllitokoissa 13.10.2014 Viiksi-Areenalla. Tyttö teki hienoa työtä vieraassa hallissa ja sai aikaan alokasluokan ykköstuloksen. Sijoituttiin kolmanneksi. Dumis saikin palkinnoksi hienon herkkukassin.

Möllitokosta innostuneena ilmoitin Dumiksen virallisiin tokokisoihin.
Viralliset tokokisat pidettiin 1.11.2014 Viiksi-Areenalla ja tuomarina oli Piritta Pärssinen. Dumis teki alokasluokan ykköstuloksen pistein 166. Hyppy vähän epäonnistui, koska Dumis ennakoi ja lähti hyppyyn ennen minun käskyä. Hypystä saatiin vain 5 pistettä. Joka tapauksessa ihan loistava onnistuminen. Nyt pääsemme siirtymään suoraan avoimeen luokkaan, jos haluan. Olen kuitenkin ajatellut siitä huolimatta käydä vielä parit alokasluokan kokeet, koska avoimen liikkeet on vielä melko levällään ja kisakokemus on hyvää treeniä.

Olemme saavuttaneet tämän vuoden  tavoitteet molempien koirien kanssa. Neron kanssa agilityn puolella  ja Dumiksen kanssa bh-kokeen ja tokoilun suhteen. Nyt voin olla todella iloinen ja ylpeä. Olenkin jo alkanut hahmottelemaan tavoitteita tulevalle vuodelle. Niistä sitten lisää myöhemmin kunhan näen, että missä vaiheessa ollaa tämän vuoden lopulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti