Maisemaa

Maisemaa

maanantai 12. toukokuuta 2014

Agilityesteprojektia

Nämä ottamani erinäiset "luottamustoimet" velvoittavat tekemää joitain hommia. Koska olen meidän koiraseuran agilitytoimikunnan tekninen vastaava, niin esteiden huolto, kunnossapito, korjaus ja tilaus kuuluvat toimenkuvaani. Tai kaikki hommat ei siis kuulu minun tehtäväkseni, vaan minun on organiosoitava hommat jollekin tai sitten teen ne ihan itse. :D Huhtikuun lopussa suoritin yhden ison projektin. Onneksi sain yhden mukavan talkoolaisen avukseni. Laura on kyllä ahkera ja työtä pelkäämätön agilityharrastaja. Iso kiitos Lauralle avusta. :)

Vanha kisakeinu ja vanha puomi odottavat uutta pintaa.
Laura tuli minun avuksi tähän isoon uudistusprojektiin. Opittiin molemmat käyttämään ihan uusia laitteitakin. Tässä Laura käyttää "timanttihiomakonetta".
Puomin alastulot on hiottu.
Puomin yläosa on hiottu ja jalkaosista on ruosteet ajettu pois rälläkällä.
Puomi on maalattu kertaalleen ja uusi hiekkapinta on saatu pintaan.
Uusi hiekkapinta
Keinun uusi hiekkapinta


Seuraavana päivänä maalasin esteet uudelleen. Eli hiekkapinnan päälle tuli vielä maalikerros. Sen homman teinkin sitten ihan yksin, mutta onneksi suurimmat ja hankalimmat työt oli tehty jo edellisenä päivänä. Täytyy myöntää, että tämä homma oli kiva saada päätökseen. Työ oli iso, mutta työnjälki näkyi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti